Forum Kimbuya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Kimbuya

şiir, kadınca, yemek tarifi, burçlar, müzik dünyasi, atatürk ve tarih, blog siteleri destek, hikaye, çocuk bakımı, yardım, kolayseyret, forummum forum, Ücretsiz Forum Sitesi, Frm, Tr, Forumlar, Sohbet, Oyun, Resim, Sevgi, Eğlence, Programlar, mp3 ders not

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Google aramalarda çıkmak için

YazarMesaj
Admin
Admin

Google aramalarda çıkmak için Empty
MesajKonu: Google aramalarda çıkmak için   Google aramalarda çıkmak için Icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 11:50 pm

Eğer spaces adresinizi google aramalarda çıkmasını istiyorsanız . Altdaki yazılı ve resimli anlatılan 2 adımı mutlaka yerine getirmelisiniz.

1.ADIM;

www.google.com/addurl/?continue=/addurl adresine girin , URL ye yazan yere spaces adresinizin adını yazın örnek olarak; http://kolayseyret.spaces.live.com , daha sonra açıklamalar (comment) bölümüne sitesiniz hakkında kısa bilgileri yazın örnek olarak : kolayseyret , müzik dinle , şiirler , hikayeler , komik videolar , yeni çıkan fimler gibi. o bölümüde doldurdaktan sonra alt bölümde bulunan sifreyi girin ve url yi ekleyin secenegini tıklayın.. Artık yapmanız gereken sadece beklemek siteniz 1 ay içinde google aramalarda çıkmaya başlayacıktır . Bu anlattığım konuyu birkez yapmanız yeterli .

Not: Bu diğer google arama kayıt yöntemleri yani "robots.txt ,sitemapda oluşturma" yollarını spaces adreslerinde yapamazsınız.

2.ADIM
Google aramalarda çıkmak için Spacesarama1

Google aramalarda çıkmak için Spacearama2
http://kemalfurkanozcelik.tr.gg

Google aramalarda çıkmak için
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Google kayıt etme
» Sohbete girmek için...
» Fotoğtaf albümünü kaldırmak için ne yapılmalı?
» Siteyi silmek için yapılması gerekenler